Verzenden en retour

Verzending

De verzendkosten binnen Nederland zijn standaard € 6,50 per bestelling.

Binnen Nederland bestaat de mogelijkheid om te verzenden met een brievenbus-pakketje, dit is goedkoper dan een standaard pakket. In je winkelwagen wordt bij het afrekenen automatisch berekend of je pakket als pakketpost of brievenbuspakje verzonden kan worden.

Prijzen

NederlandPakketpost met track&trace€6,50
Brievenbus-pakketje€3,50
België Pakketpost met track&trace€ 8,50


Levertijd

Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Dat lukt vrijwel altijd. Je ontvangt een bericht wanneer je bestelling voor verzending is aangeboden. 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct en volledig invoeren van je adresgegevens. Mocht een pakketje bij ons retour komen wegens een onvolledig of onjuist adres dan zijn we helaas genoodzaakt de extra verzendkosten door te berekenen. Controleer daarom je adresgegevens altijd goed. Mocht je een fout ontdekken, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail op info@ratjesvankatoen.nl. 


Duurzame verzending

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Bestellingen verpakken we in dozen van gerecycled karton of in hergebruikte kartonnen dozen. Ze worden dichtgemaakt met papieren tape om het milieu zoveel mogelijk te sparen. De kans bestaat dus dat je pakketje in een hergebruikte doos wordt thuisbezorgd.

Briefpakketten worden verpakt in kartonnen doosjes en dichtgemaakt met papieren tape.


Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De voorwaarden hiervoor zijn uiteraard dat de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn. 

Stuur ons altijd even een berichtje als je van plan bent om een bestelling of bepaalde producten terug te sturen, dat kan via info@ratjesvankatoen.nl.

Als je een bestelling retourneert betaalt ratjesvankatoen.nl de betaalde bezorgkosten*. Dat zijn de kosten voor de thuisbezorging van het artikel. De (retour)kosten voor het terugsturen betaal je wel zelf, de prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de vervoerder die je kiest.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

*Let op: dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, zijn ook de oorspronkelijke bezorgkosten voor jouw rekening. 


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@ratjesvankatoen.nl. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.