Standaard set - CUSTOM

39,50
(Incl.)
RVK10050
Voorraad
Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis.
+

Omschrijving

Deze standaard set is de perfecte uitzet voor je ratjes. De set is ideaal voor een gemiddeld tot groot groepje ratten. In de dubbeldekker en het bunkbed kunnen ze zowel bovenop, als in de hangmat slapen. Favoriet bij vele ratjes, net als het punthuisje, omdat ze het prettig vinden om weg te kunnen kruipen en beschut te liggen.

De set is volledig doorgestikt, wat de kans op snel slopen verkleint. Van deze hangmatten heb daarom je als het goed is lang plezier.

Urine wordt goed geabsorbeerd door katoenfleece. Nadat de set een aantal keer is gewassen, wordt de urine-absorptie alleen maar beter; minder snel last van urineluchtjes dus. Een goede wasroutine houdt je hangmatjes lang mooi en schoon.

 Deze set is gemaakt van poplin katoen met katoenfleece*. De custom set bevat:

  • Bunkbed
  • Dubbeldekker
  • Vierkante hangmat
  • Punthuis met sierstiksel

optioneel:

  • Knaagketting met FSC-gecertificeerde houten kralen
  • Je hebt altijd de mogelijkheid om meer hangmatten toe te voegen via de custom winkel.


*Het kan zijn dat de kleuren die via een afbeelding op je computerscherm of telefoon worden weergegeven iets afwijken van de werkelijke kleuren.

Hangmatten zijn 35cm x 35cm, tenzij anders vermeld. Punthuisjes hebben een bodemdoorsnede van 25cm. Ook zijn alle hangmatten kruislings doorgestikt en zijn naden extra verstevigd waar meer spanning op staat bij gebruik. Zoals bij een bunkbed of dubbeldekker het geval is.