Inkruip hangmat

15,00
(Incl.)
RVK10012
Voorraad
Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis.
+

Omschrijving

Een inkruip hangmat is een dubbellaagse hangmat waarbij er een rond gat in de bovenste laag gestikt is. De hangmat is afgwerkt met een mooi sierstiksel en is volledig naadloos gestikt om de kans op knagen te verkleinen. Ratjes kunnen in de hangmat liggen, wat veel geborgenheid geeft, of bovenop de hangmat liggen. Ook weer favoriet bij vele ratjes, omdat ze het prettig vinden om weg te kunnen kruipen en beschut te liggen.

De hangmat is deels (waar mogelijk) doorgestikt, wat de kans op snel slopen verkleint. Van deze hangmat heb daarom je als het goed is lang plezier.

Urine wordt goed geabsorbeerd door katoenfleece. Nadat de hangmat een aantal keer is gewassen, wordt de urine-absorptie alleen maar beter; minder snel last van urineluchtjes dus. Een goede wasroutine houdt je hangmatjes lang mooi en schoon.

Een hangmat is altijd gemaakt van katoenen poplin (print) en katoenen fleece.


*Het kan zijn dat de kleuren die via een afbeelding op je computerscherm of telefoon worden weergegeven iets afwijken van de werkelijke kleuren.

Alle hangmatten zijn kruislings doorgestikt, en naden zijn extra verstevigd waar meer spanning op staat bij gebruik. Zoals bij een bunkbed het geval is bijvoorbeeld.