Dubbeldekker

15,00
(Incl.)
RVK10002
Voorraad
Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis.
+

Omschrijving

Een Dubbeldekker is een dubbellaagse hangmat. De bovenste laag is groter dan die van een bunkbed en is net anders vastgestikt. Ratjes kunnen in de hangmat liggen, wat veel geborgenheid geeft, of bovenop de hangmat liggen. Favoriet bij vele ratjes, omdat ze het prettig vinden om weg te kunnen kruipen en beschut te liggen.

De hangmat is volledig doorgestikt, wat de kans op snel slopen verkleint. Van deze hangmat heb daarom je als het goed is lang plezier.

Urine wordt goed geabsorbeerd door katoenfleece. Nadat de hangmat een aantal keer is gewassen, wordt de urine-absorptie alleen maar beter; minder snel last van urineluchtjes dus. Een goede wasroutine houdt je hangmatjes lang mooi en schoon.

Een hangmat is altijd gemaakt van katoenen poplin (print) en katoenen fleece.

*Het kan zijn dat de kleuren die via een afbeelding op je computerscherm of telefoon worden weergegeven iets afwijken van de werkelijke kleuren.

Alle hangmatten zijn kruislings doorgestikt, en naden zijn extra verstevigd waar meer spanning op staat bij gebruik. Zoals bij een bunkbed het geval is bijvoorbeeld.